Ha nem tud eljönni személyesen boltunkba, akkor vásároljon tapétát, bordűrt, öntapadós tapétát, posztert webáruházainkban!
 
  


Küldetésünk

Számunkra nagyon fontos, hogy vásárlóink elégedettek legyenek azzal az élménnyel, melyet tapétáink, kiegészítőink nyújtanak számukra.

Csokorba gyűjtöttünk párat

2011. január 18.

Köszönetnyilvánítás- Szent István Bazilika Gondnoksága


A Budapest, Kiss József u. 16. számú Tapétacentrumban, 2011 május 11-én vásároltam tapétát az új albérletembe, ahol meglepő módon nagyon szakszerű és udvarias kiszolgálásban volt részem. Annyira kioktattak, hogy saját kezűleg sikerült feltennem a tapétát, melyben a mai napig is gyönyörködöm.
A pénztártól való távozás után a tapétákat, még a kocsimhoz is kiszállították.

Ezúton szeretném megköszönni a TAPÉTACENTER dolgozóinak az udvarias kiszolgálást és további sok sikert kívánok a munkájukhoz!

Nagy Ferenc, Budapest


A Budapest, Kiss József u. 16. számú Tapétacentrumban jártam a minap virágos tapétát keresve. A legnagyobb meglepetésemre kb. 300 féle tapétából válogathattam egy udvarias és szakszerű eladó mellett. Amíg eldöntöttem melyik tapétát választom, egy kávéra is meghívtak.

Utólag szeretném megköszönni, az udvarias kiszolgálást és a jó kávét.

Lakatos Józsefné, Budapest


2011. február 14-én tapéta vásárlási céllal felkerestem a BAUMAX áruházat, ahol órákig kerestem volna egy szakszerű eladót, de sajnos nem találtam, így mérgesen távozva a Váci úti 94-es buszmegállóban megláttam a TAPÉTACENTRUM reklámfeliratát. Az üzletbe betérve nagy meglepetésemre egy szívélyes úriember fogadott és szakszerű tanácsaival ellátva, rövid időn belül sikerült kiválasztanom a több száz tapéta közül a nekem legmegfelelőbbet, melyet a kocsimhoz szállítottak.

Ezúton szeretnék köszönetet mondani a bolt dolgozóinak és sok sikert kívánok a további munkájukhoz.

Pitroff Pálma, Budapest


Tisztelt Üzletvezető!

Köszönöm a kedves, emberséges kiszolgálást!
További munkájukhoz sok sikert kívánok.
A tapétáik minősége és színe nagyon tetszetős.

Nagy Laura, Budapest


 

15 év
A tapétázás élvonalában.